O Kraljici

Kraljica Zlatibora

PREDSTAVLJAMO NAJSAVREMENIJI APART HOTEL NA ZLATIBORU

Svaki apartman je posebno dizajniran kako bi svaka porodica imala najsavršenije iskustvo u očaravajućem i svetlom prostoru. Najsavremeniji nameštaj, tehnika i očaravajući pogled na ceo Zlatibor će Vam pružiti iskustvo koje ćete pamtiti zauvek.
0
Apartmana
0
Garaža
0
Kvadratnih metara
0
Zvezdica
03

Apartmani

04

Često postavljena pitanja

Apart hotel je podvrsta hotela, minimalnog kapaciteta 7 smeštajnih jedinica u kojem se pružaju usluge noćenja i ishrane. Kraljica Zlatibora poseduje 159 smeštajnih kapaciteta, komforno raspoređenih na 8196 metara kvadratnih.

Kraljica Zlatibora je apart hotel koji pruža usluge prodaje i izdavanja apartmana. Na samo 7 minuta od centra, imate priliku da uživate u najsavremenijim uslovima i smart-home apartmanima koji će Vas ostaviti bez daha!

Rok za izgradnju je 36 meseci od dana prijave radova (ne uključujući nedelje i državne praznike).

Naravno! Pored iznajmljivanja, možete i kupiti apartman. Cena je fiksna i iznosi €2000 + PDV 20%, po kvadratu.

U cenu apartmana ulazi opremljenost apartmana u modernoj varijanti. Rustik varijanta je takođe u opticaju, ali se dodatno naplaćuje.

Sama prisutnost rustike enterijer čini toplim, prijatnim i udobnim. Najčešća obeležja rustičnog dizajna su prirodni materijali među kojima su kamen i drvo, kao i naglašena tekstura. Od prirodnih materijala tu su još i pamuk, lan, vuna, konoplja i koža.

Reč koja najbolje opisuje modernu opremljenost je minimalizam. Nameštaj je vrhunskog kvaliteta, svetle boje koje asociraju na toplinu i koje se savršeno uklapaju sa svim elementima. Elegantni oblici i linije koje definišu dizajn su pažljivo odabrane i predviđene za pružanje ugodnog i funkcionalnog prostora.

Postoje dve opcije prilikom kupovine apartmana. Prva opcija se sastoji iz avansnog dela u iznosu od 30% a ostatak na rate prema dinamici plaćanja. Druga opcija podrazumeva avansno plaćanje od 100% uz odobravanje popusta 10%.

Ukoliko ste vlasnik našeg apartmana, postoje dve opcije za iznajmljivanje apartmana:

  1. Fiksni iznos na mesečnom nivou
  2. Iznajmljivanje preko recepcije

Ukoliko se odlučite za prvu opciju, možete nas kontaktirati za fiksnu cenu iznajmljivanja.

Ukoliko se odlučite za drugu opciju, apartman se iznajmljuje preko recepcije. 60% od izdavanja pripada vlasniku dok 40% pripada recepciji. Prilikom izdavanja, sve usluge hotela su na raspolaganju.

Ukoliko ste vlasnik apartmana, imate mogućnost da lično koristite apartman 7 dana u letnjoj sezoni i 7 dana u zimskoj sezoni.

Apart hotel Kraljica Zlatibora je bazirana na principu smart-home, gde možete voditi računa o vašem apartmanu sa tri dodira preko telefona. Svaki apartman se greje na svoje brojilo, kombinovano grejanje – podno i električno, kao i usluga od 5 zvezdica. Internacionalna kuhinja, parking, lobi bar, kongresna sala, sala za sastanke, teretana, igraonica za decu i bazen sa termomineralnom vodom je tu da Vam pomogne da uživate u svakom deliću sekunde.