Queen of Zlatibor | O nama
Kraljica Zlatibora

JEDINSTVENA PONUDA APARTMANA

Svaki apartman je posebno dizajniran kako bi svaka porodica imala najsavršenije iskustvo u očaravajućem i svetlom prostoru. Najsavremeniji nameštaj, tehnika i očaravajući pogled na ceo Zlatibor će Vam pružiti iskustvo koje ćete pamtiti zauvek.

Princip smart hotela je ono na šta smo posebno ponosni - za vlasnike apartmana smo obezbedili brzi optički internet, smart TV u sobama i mobilnu aplikaciju za video nadzor i room management.

159 apartmana

45 garaža

8162 kvadratnih metara

5 zvezdica

INFO

APARTMANI

MINA

Porodični apartman veličine 51.99 m2, koji sadrži tri sobe i jedno kupatilo. Odlikuje ga šarm potkrovlja uz savremenu tehniku i prelep pogled.

NADA

Komforan apartman, veličine 57.69 m2, koji sadrži dve sobe i jedno kupatilo. Odlikuje ga savremen dizajn i luksuzna smart hotel rešenja uz predivan pogled na Zlatiborske predele.

NINA

Prostran i luksuzan apartman od 64.01 m2, sa tri sobe i kupatilom. Nalazi se u potkrovlju i opremljen je savremenom tehnologijom i modernim nameštajem. Idealan za porodice koje očekuju nezaboravne doživljaje i stvaranje predivnih uspomena.

MILENA

Apartman u formi dupleksa, od 52.63 m2. Nalazi se u potkrovlju i odlikuje ga luksuz, komfor i moderna rešenja. Sadrži dve sobe, kupatilo i terasu sa koje se pruže predivan pogled.

JANA

Apartman je veličine 58.50 m2, sadrži 3 sobe i jedno kupatilo, uz savremenu tehniku, smart hotel rešenja i moderan nameštaj.

IRINA

Apartman je veličine 40.08 m2, sadrži 2 sobe i jedno kupatilo. Odlikuje ga prelep pogled, smart-hotel princip i moderan nameštaj.

STEFAN

Apartmani Stefan su najluksuzniji apartmani Kraljice, koje odlikuje prostranost na 150.14 m2 i vrhunski hedonizam. Do apartmana se dolazi liftom, koji vodi direktno do ulaza u apartman. Apartman je moguće opremiti modernim nameštajem koji je uključen u cenu, ili rustik dizajnom uz doplatu.

INFO

ODLIKE PROJEKTA