Queen of Zlatibor | Smart hotel
Kraljica Zlatibora

ARHITEKTURA

Dizajn i arhitektura hotela urađeni su po najvišim svetskim standardima, poštujući savremene arhitektonske trendove, o čemu govori i činjenica da je Kraljica prozvana „Sent Moritz Zlatibora“, što ujedno govori i o njenom ekskluzivitetu.

Kraljica Zlatibora

NAMEŠTAJ

Nameštaj u hotelu je odabran pažljivo, od strane vrhunskih arhitekata enterijera, prilagođen je i najistančanijem ukusu stvarajući dodatnu, trajnu vrednost.

Kraljica Zlatibora

KERAMIKA

Prilikom odabira keramičkih elemenata, vodilo se računa pre svega o dizajnu i kvalitetu, te je odabrana španska i italijanska keramika, vrhunskih svetskih proizvođača. Keramika predstavlja poseban dragulj svakog apartmana.

Kraljica Zlatibora

SMART HOME

Hotel je opremljen naprednim online sistemom po principu Sve na klik. Omogućeno je upravljanje brojnim funkcionalnostima preko intuitivnog displeja uz obezbeđivanje potpuno prilagođenog personalnog iskustva i udobnosti.

Kraljica Zlatibora

MULTIMEDIJA

U sve apartmane je ugrađen najsavremeniji hotelski smart TV, koji poseduje brojne funkcionalnosti, od gledanja online video sadržaja, preko servisnih informacija, video igara, TV programa...

Kraljica Zlatibora

NARUČIVANJE HRANE I PIĆA

Room service preko mobilne aplikacije je na raspolaganju 24/7. Moguće je naručiti bilo koju vrstu posluženja pravo u apartman, u bilo koje doba.

Kraljica Zlatibora

CONCIERGE

Hotelski concierge stoji raspolaganju gostima i obezbeđuje podršku u bilo kojoj aktivnosti, od zakazivanja termina za bazen ili spa, preko organizovanja kafea i restorana, šetnje sa vodičem i personalnih treninga. Takođe, concierge će pomoći i u VIP zakupu bazena i spa centra, uz mogućnost odabira play-liste tokom uživanja.

Kraljica Zlatibora

BEZBEDNOST

Bezbednost gostiju i imovine je na prvom mestu i osigurana je najmodernijim sistemom video nadzora, koji omogućava pravovremeno reagovanje i centralizovano upravljanje. Sistem dojave požara se nalazi u svakom apartmanu i je jedan najsavremenijih, obezbeđujući vreme odziva od nekoliko sekundi od pojave rizične situacije.

Kraljica Zlatibora

ENERGETIKA

Po prvi put u jugoistočnoj Evropi je implementiran najsavremeniji energetski sistem, najvišeg kvaliteta, uz poštovanje svetskih standarda i očuvanje energije na svim nivoima.

Kraljica Zlatibora

PROZORI I BRAVARIJA

Celokupna bravarija i prozori nose oznaku najboljeg svetskog proizvođača i predstavljaju proizvode vrhunskog kvaliteta i postojanosti. Povećavaju udobnost objekta, vrše fantastičnu zvučnu i toplotnu izolaciju podižući energetsku efikasnost na maksimum.

Kraljica Zlatibora

GREEN HOTEL

Queen of Zlatibor je prvi hotel jugoistočnoj Evropi, a ujedno i u Srbiji koji poseduje Zelenu kartu, što pokazuje težnju investitora da po najvišim ekološkim i etičkim merilima realizuje izgradnju ovog jedinstvenog, hedonističkog objekta.

Kraljica Zlatibora

OPTIČKI INTERNET I ULTRA BRZI Wi Fi

Optički internet je obezbeđen za sve goste hotela, uz vrhunsku konekciju od čak 1000 mb/s, 24/7, što omogućava održavanje online sastanaka, video stream i neometano poslovanje sa udaljene lokacije.