Queen of Zlatibor | Spa & Wellness
Kraljica Zlatibora

SPA CENTAR SANDRA

Spa centar Kraljice predstavlja vrhunac hedonističkoog doživljaja, uz potpunu relaksaciju duha i tela. Sastoji se od bazena sa termomineralnom vodom, soba za masažu i finske saune.

Kraljica Zlatibora

BAZEN

Jedan od dragulja Spa centra je poluolompijski bazen sa termomineralnom vodom koja opušta telo i neguje kožu. Temperatura bazena od 26-28 C je idealna i za lagani trening i za celodnevnu relaksaciju. Pored bazena se nalazi prostor sa udobnim ležaljkama, uz mogućnost posluženja osveženja pored samog bazena.

Kraljica Zlatibora

FINSKA SAUNA

Vrhunsko uživanje u Kraljici upotpunjeno je savremenom finskom saunom koja regeneriše telo i kožu i deluje blagotvorno na čitav organizam. Idealna je za poboljšanje zdravlja i potpuno opuštanje i oslobađanje od stresa.

Kraljica Zlatibora

MASAŽE

U spa centru moguće je obezbediti sve vrste relax masaža. Naše obučeno i kompetentno osoblje će pružiti jedinstven osećaj relaksacije koja će regenerisati vaše telo posle napornog dana, uz korišćenje ambijentalne muzike, aroma terapije i vrhunskih ulja.

Lux tretmani

Lux tretmani predstavljaju kombinaciju više ponuđenih sadržaja iz Spa&welness pakete i obezbeđuju vrhunsko uživanje i opuštanje. Prepustite se iskusnim terapeutima uz uživanje u sauni i bazenu, upotpunjeno opuštajućom muzikom i predivnom aroma terapijom tokom tretmana.

Zdravlje

Svi tretmani u Kraljici se obavljaju pod nadzorom stručnog osoblja i predstavljaju blagodet za celokupan organizam. Osetite se preporođeni, osnažite svoje telo i prepustite se uživanju koje vam je na dohvat ruke.